Dags att byta fönster?


Vår modell är verkligen enkel. Vi kommer hem till er, tar mått, lämnar prisförslag på de produkter som är den optimala lösningen för er, tar hand om kontakten med fabrik, leverans och våra skickliga montörer ser till att fönstren monteras.

Våra produkter

SVEA Fönster's mål är inte att sälja ett fönster. Vårat mål är att kunna leverera den produkt som passar er fastighet och era önskemål bäst. Vårt produktsortiment är en spegling av den totala fönstermarknaden. Oavsett vilken produkt du söker så har vi lösningen.

Läs mer om våra produkter.

SVEA-Modellen

1. Boka

Allt börjar med att vi bokar ett hembesök. Detta är självklart kostnadsfritt och ni förbinder er inte till köp. Vi besöker er på den tid som passar er bäst.

2. Besök

När vår fönsterexpert besöker er så går ni igenom skicket på era befintliga fönster, diskuterar materialval osv. När ni tillsammans kommit fram till rätt produktlösning så mäter vi upp fönstren och lämnar en offert på hela jobbet.

3. Montage

På montagedagen kommer våra snickare hem till er. Man börjar med att etablera sig, se över hur arbetet skall utföras för bästa sätt. Sedan börjar vi med att demontera de gamla fönstren. Parallellt med rivning börjar vi montera och justera in de nya fönstren. Nu går det undan! På en dag har vi monterat ca 6-8 fönster, därefter sker finliret med injustering och lister. Era gamla fönster lastas på släpvagn och transporteras bort. Nu är det bara att njuta av era nya fönster!